avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112

Cenzorii si membrii cosiliului de administratie in care sectiune se trec A sau B.
La tipul de contract ce se trece fiindca ei nu au contract si nici nr. de ore lucrate.
In declaratia de la CJPensie pana acum se treceau cu cod 3 si fara timp lucrat, acum in decl 112 nu avem aceasta posibilitate.
Daca cineva ma poate lamuri va rog sa o faceti.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vica.1960 , utilizator 07:39, 17 Februarie 2011
Subiect: declaratia 112

Daca sunteti cu un pas inaintea mea, va rog sa-mi spuneti:

1- In d 112 impozitul pe salariu nu se genereaza/calculeaza automat ca si celelalte obligatii angajat-angajator?

2- unde introduc persoana care are venitul din conventie civila ?

3- angajata a lucrat cateva zile in ianuarie si a intrat in sarcina si lauzie. Unde, cum introduc? Am citit instructiunile dar ...ceva imi scapa

Multumesc
1. Persoana care a lucrat cateva zile in luna ianuarie apoi a intrat in CM o introduceti in sectiunea b unde aveti posibilitatea sa treceti nr. zile lucrate si nr. zile suspendate care sunt aferente CM cu cod 08 ( sarcina si leuzie)
La sectiunea D aveti un selector CM + unde accesand se deschide un formular de preluare a datelor aferente CM( emis de medic)
2. Conventia civila o veti intoduce accesand in fisa angajatului sectiunea C, la tip asigurat selectati pozitia 18.
3. Dupa ce ati introdus toti angajati, impozitul il introcuceti de mana in anexa 1.1 dupa ce ati intodus datele de angajatorului, cobarati la punctul sectiunea F si la F.1 aveti impozitul pe salarii.
Apoi reveniti in anexa 1 sect A creante fiscale si selectati pozitia 01 Impozitul pe venit. Aici il intoduce automat. Adaugarea automata a celorlalte contributii o faceti accesand butonul ADAUGARE/ACTUALIZARE CREANTE.
Sper ca v-am fost de ajutor.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
vica.1960, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 vatafuconstantin vatafuconstantin cum se declara impozitul pe tichetele de masa #-o (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)