Atentie la riscurile cuprinse in polita facultativa:
- daca sunt cuprinse riscurile catastrofice, nu mai trebuie sa incheiati si un PAD.
Asiguratorul va va atrage atentia daca (din cauza pretului) veti avea tentatia de a plati o polita numai pentru riscurile generale, fara riscurile catastrofice.
Daca vorbiti despre o polita deja in vigoare, verificati daca aceste riscuri sunt cuprinse, si daca nu, functie de termenul de valabilitate, incepand cu luna iulie 2011 trebuie sa faceti un supliment de acoperire si pentru aceste riscuri(cutremur,inundatie,alunecari de teren).
Deocamdata nu mai este necesar sa incheiati o asigurare obligatorie. Spun deocamdata deoarece pana la 15 iulie 2011 se mai pot intampla modoficari legislative
Daca polita facultativa cuprinde si riscurile catastrofice atunci nu mai este nevoie de asigurare PAD. Daca insa nu le cuprinde atunci este obligatoriu intocmirea si a politei PAD.
Asigurare locuinta
marbostgms
[b]Am facut un imprumut la banca si am girat cu casa. Banca, printr-o firma de asigurari mi-a facut asigurare pe casa. In asigurare sunt cuprinse si cutrenurul ... (vezi toată discuția)