avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea obligatorie a locuintelor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea obligatorie a locuintelor

Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ?
Cel mai recent răspuns: dellux , utilizator 12:42, 27 Iulie 2011
Uitati-va ce riscuri acopera asigurarea facultativa incheiata de dumneavostra. Trebuie sa fie incluse cutremure , inundatii si alunecari de teren, toate ca dezastre naturale.
Daca asigurarea facultativa incheiata are cuprinse si cele trei riscuri obligatorii prevazute de PAD adica inundatii catastrofale, alunecari de teren si cutremur, nu mai este nevoie de o alta polita.
-da asigurarea facultativa cuprinde cele trei riscuri obligatorii (inundatii catastrofale,alunecari de teren si cutremur) dar este facuta la "BCR ASIGURARI" care nu face parte din PAID, si n-as vrea sa ma trezesc cu vreo amenda dupa 5 august din aceasta cauza.
Va multumesc anticipat !
Polita facultativa pentru locuinta, poate fi facuta si la un asigurator care nu face parte din PAID.Nu va mai trebuie si PAD.
Am uitat sa mentionez faptul ca aceasta asigurare facultativa ( care cuprinde toate cele 3 riscuri majore) am contractato ieri 26 iulie 2011 !

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta giovana giovana parintii mei au o casa si are peste 60 de de cand este construita, este din paianta. ce fel de asigurare pot incheia ei? (vezi toată discuția)