avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sunt ranit in revolutia din 1989
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sunt ranit in revolutia din 1989

in revolutia din 1989 eram soldat intr-o unitate militara in bucuresti.Precizez ca nu am beneficiat de casa de la sta prin legea 42 deoarece eram in spital. Am depus cerere mai tarziusi nu s-a mai luat in consideratie.In 2000 am concesionat un teren la sat de 800mp pe 25ani.Daca vreau sa cumpar acest teren pot beneficia de o valaoare mai mica facand uz de legea 341?

Alte discuții în legătură

Proprietari de apartamente marina2 marina2 Buna ziua, S-a ivit o problema mai complicata pentru noi si va rugam poate ne indrumati putin prin hatisul legilor si a interpretarii ... (vezi toată discuția)
Eroii revolutiei Nitin Nitin Din anul 1990 figurez ca Slt.erou martir(decedat) la Asociatia 22 Decembrie Teleorman, iar apoi am fost trecut si pe monumentul eroilor martiri din centrul ... (vezi toată discuția)
Cum sa dobandesc drepturi prevazute in legea 34/2004 ileanatudorache ileanatudorache Buna ziua, Sunt urmas al revolutiei din 89 si doresc sa intru in posesia unor drepturi stipulate in lege. Legea e mare si cu multe drepturi,insa numai usi in ... (vezi toată discuția)