buna ziua. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o documntatie completa privind organizarea concursului pentru postul de secretar al unei comune? va rog e urgent ..caci a iesit la pensie actualul secretar si trebuie sa organizam imediat concurs.
va multumesc anticipat.
daca aveti documentatia in format word ma puteti contacta la adresa mariana3040@yahoo.com
L-o organiza ANFP-ul, dar bibliografia o stabileste primaria. Ca si reprezentantii in comisia de concurs si in cea de solutionare a contestatiilor, din partea institutiei publice respective (ANFP-ul isi desemneaza reprezentantii proprii).
Din cate imi mai aduc eu aminte, am trimis la ANFP o adresa cu intentia de organizare a concursului, cu propunerea de bibliografie, am numit reprezentantii primariei in cele doua comisii...
De ce va grabiti sa organizati concurs. Primarul poate transmite ANFP-ului propunere de promovare temporara a unui functionar din cadrul primariei care indeplineste conditiile specifice pentru ocuparea postului. Peste 6 luni se mai solicita o prelungire din partea ANFP si a trecut anul. Intre timp se modifica legea 188/1999 si mai mult ca sigur la comuna va organiza concursul. ANFP -ul o sa va trimita pe cineva care a ocupat postul prin concurs iar primarul s-ar putea sa nu il accepte.
Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca primarul unei comune sa solicite la A.N.F.P.-Bucuresti organizarea concursului pentru functia de secretar primarie ,dupa expirarea celor 6 luni de interimat?? va rog sa precizati cadrul legal..Va multumesc anticipat..
Secretar comuna
cosminic
in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)