Lucrez intr-o companie de stat, in care incadrarea se face pe clase de salarizare/functii din anul 2000. in 2003 am ocupat prin concurs un post cu studii superioare si cf. CCM am urmat clasele de salarizare. In 2006 eram la clasa 15 - media functiei superioare iar in luna iulie a aceluiasi an am intrat in CIC. La reluarea activitatii in septembrie 2009 (am cumulat 2 concedii CIC),am fost incadrata la clasa 16- minimum actual al aceleasi functii si nu clasa 18- media actuala a functiei, pe motiv( expus verbal) ca cuantumul clasei minime actuale (salar minim garantat pe tara pt studii superioare) este mai mare decat cuantumul avut anterior la media functiei...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011 muj, utilizator
Va rog ajutati-ma sa inteleg! Precizez ca in oct.2010 am facut o sesizare catre conducere, prin care solicitam o explicatie referitor la modul in care am fost incadrata(clasa de salarizare inferioara) dar nu am primit nici un raspuns. In luna decembrie 2010 am revenit in scris la sesizarea anterioara, cu nr. inregistrare, dar la fel fara raspuns. As dori sa stiu temeiul legal, pe baza caruia, un drept castigat cf. CCM aplicabil la aceea data, mi-a fost luat, fara o instiintare prealabila, un document semnat de ambele parti etc. De ce nu am primit un raspuns scris? nu este un termen legal stabilit in acest sens? as avea o sansa in instanta?
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011 muj, utilizator