avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am nevoie de ajutor!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am nevoie de ajutor!!!!!!!

In urma cu 2 ani si jumatate eram pe punctul de a fi victima unei escrocherii,adica o pers.de de sex feminin s-a dat drept barbat la telefon ,din ceea ce am aflat o ajuta si fizicul si vocea,a inceput hartuirea la telefon cerandu-mi sa ma intalnesccu ea,apoi vazand ca nu cedez a inceput sa ma urmareasca,sa mi ceara bani,pretinde ca ar avea mesaje pe tel.cum ca eu ii solicitam banii,ceea ce bineinteles nu era adevarat.Atunci am facut plangere la politie,s-a demarat actiunea de cercetare si cand a vazut acea persoana ca este cautata de politie a renuntat la hartuire si urmarire.Iar acum de 1 luna imi terorizeaza parintii cu telefoane de amenintare,ca pune interpolul pe urmele mele,ca face plangere la politie,etc.
In prezent sunt plecata din tara,casatorita in stainatate,intrebarea mea ce as putea face ca sa nu imi mai hartuiasca parintii?
Cel mai recent răspuns: Stirbu Mihai , utilizator 08:32, 11 Mai 2008
Pai daca data trecuta a functionat, apelati tot la ajutorul politiei. De plangere pt. amentintare nu se poate vorbi, intrucat trebue sa fie vorba de un rau indreptat asupra dvs, familiei sau sotului, menit sa creeze o stare de amenintare cu caracter iminent.
multumesc pt raspuns,desi nu cred ca parintii vor apela la ajutorul politiei,pt ca sunt oamenii simpli,care nu au avut niciodata de a face cu asa ceva .Dar mai am o intrebare, pretinde ca are pe telefon mesaje cum ca i-am solicitat banii,cum pot dovedi ca nu am scris eu asa ceva? se ia in considerare asa ceva in cazul sa zicem ca se ajunge la o eventuala plangere la poilitie din partea acelei escroace?
Dar cum i-a casunat unei persoane, total necunoscuta, taman pe dvs?
O plangere penala formulata de parintii Dvs. ar linistii lucrurile, nu puteti sa tolerati amenintarile.
acelei persoane i-a casunat pe mine din ceea ce am amfllat din cercetarile efectuate de pol era ca facuse o obsesie bolnava pt mine,adica se indragostise de mine,iar faptul ca nu am dat curs telef repetate, a recurs la tel de amenintare,eram urmarita pas cu pas de aceea pers,iar daca eram cu cineva nu se apropia,doar cand eram singura avea curaj.nici nu mai vreau sa mi aduc aminte prin ce am trecut:(

Alte discuții în legătură

O problema care imi pune viata in pericol elena_ina elena_ina Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie destul de grava si, din pacate, nu am cu cine sa ma consult, asa ca apelez cu incredere la ajutorul dvs. Acum vreo doi ani, ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu reclamatie la politie viodn viodn Exista posibilitatea de a fi reclamata la politie [ chiar de catre un politist ] din cauza intarzierii platii unei sume de bani, imprumutate de la acesta [cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor-hartuire Cs    B Cs B Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o cunostinta apropiata de a mea este hartuita de o fata: este urmarita in continuu, primeste mesaje ... (vezi toată discuția)