As dori sa stiu si eu totalitatea actelor care trebuie sa le primesc dupa o demisie (a angajatului) si in cat timp , legal, trebuie sa primesc cartea de munca, avand in vedere faptul ca au trecut 15 zile calendaristice de la data demisiei.
multumesc anticipat
Din oficiu vei primi nota de lichidare (daca se "poarta" in acea unitate), carnetul de munca si decizia de incetare, cam in cinci zile de la data incetarii. Daca mai doresti alte documente referitoare la activitate le soliciti personal.
Fceti o cerere si luati-va si o copie de inregistrare... daca nu va dau ii puteti obliga doar prin instanta.demisia nu au obligatia sa v-o dea ei in copie ci trebuia sa va fi luat dvs. nr de inregistrare la depunere.
nu am efectuat preavizul...a fost de acord sa nu il efectuez...fiind o demsie asteptata...nu am avut nici fisa de aptitudine pt medici muncii - le pot cere despagubiri?
Carte de munca
irina_irina
Buna ziua!
Din luna septembrie 2011 am demisionat de la locul de munca. Pana in acest moment nu am primit decizia de incetare, dar am semnat toate actele de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca
brg
am primit cartea de munca acasa de la fostul angajator si vad ca perioada de preaviz nu i trecuta ,se poate?
si ce trebuie sa fac acum cu aceasta carte?
... (vezi toată discuția)