Buna ziua!
Din luna septembrie 2011 am demisionat de la locul de munca. Pana in acest moment nu am primit decizia de incetare, dar am semnat toate actele de lichidare si sunt sigura ca si societatea a inregistrat demisia mea.
Intrebarea mea este: eu pot fara acea decizie de incetare sa imi ridic cartea de munca de la ITM sau nu? Care este procedura sa intru in posesia cartii de munca? Sau aceasta ramane la ITM fara a mai fi nevoie sa o ridic eu?
Multumesc!
Carnetul de munca trebuia ridicat de la ITM pana la 30.06.2011 ... de la 01.01.2011 nu se mai fac inregistrari in carnetul de munca ... de la aceasta data si pana la data incetarii c.i.m. se elibereaza adeverinta de vechime vizata de angajator.
Carnetul de munca il ridicati fie de la angajator, fie de la ITM .. insa acesta va contine inregistrarile pana la 01.01.2011 ... de la aceasta data au fost abrogate prevederile referitoare la carnetul de munca...
Demisie
crysstone
buna ziua
in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)