avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum sa nu platesc caldura cand am ct
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum sa nu platesc caldura cand am ct

cum pot sa scap de plata caldurii termice pentru tevile care trec prin apartamentul meu atata timp cat eu ma incalzesc cu centrala proprie ia asociatia im-i opreste 400000 mii iar cea mai mica suma la unul dintre vecinii mei care are repartitoare plateste 530000?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 00:23, 18 Februarie 2011
dar cine a stabilit ca trebuie sa dati aceasta suma? contabila asociatiei?
Conform Ordinului 343/2010 al ANRSC, in blocurile cu repartitoare absolut toti proprietarii platesc, inclusiv cei debransati, o cota parte din valoarea facturii care se repartizeaza ca si consum comun (caldura degajata de tevile din subsol, caloriferele de pe casa scarii si tevile care tranziteaza apartamentul.
Interventie moderator
Subiect inchis deoarece a mai deschis un topic cu acelasi subiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune de incalzire BogdanP BogdanP Buna ziua, Firma care administreaza cateva blocuri din zona unde stau, a calculat pentru cheltuielile comune tevile care trec prin subsolul blocului si care ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa mai platesc caldura. Nikia Nikia Am Centrala de apartament, locuiesc la etaj 3, nu avem calorifere pe casa scarii, nu am tevi de la sistemul de incalzire in apartament si totusi platesc 22 ... (vezi toată discuția)
Reglementari privind calculul caldurii livias livias pe scara pe care locuiesc sunt 15 apartamente, din care 13 sunt debransate de la CET. Calculul caldurii la cele 2 apartamente ramase bransate se face de catre ... (vezi toată discuția)