avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... acte auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

acte auto

Buna seara,am o problema si va rog sa ma ajutati sa o descurc,multumesc;
Am cumparat un autoturism second de la o persoana fizica prin contract de vanzare-cumparare,autoturism care era avariat total. In cartea de identitate figureaza proprietar o societate de leasing,care a vandut-o utilizatorului decedat in accidentin anul 2008 prin contract de vanzare-cumparare,factura fiscala ,eliberand in anul tranzactiei 2008 certificat de atestare fiscala,talonul stampilat la rubrica instrainat,cartea de identitate,nr.de inmatriculare.
Tatal utilizatorul mostenitorul de drept (cred)a mers la primarie de unde a scos autoturismul si nu a mai platit impozit pina acum .
Odata cu masina cumparata eu am primit cartea de identitate,talonul,contract vanz-cumparare intre soc.leasing si utilizator decedat,certificat fiscal soc.leasing si certificat fiscal pe numele utilizatorului care atesta ca masina a figurat pina in 2008 si nu are obligatii fiscale.Cum trebuie procedat in continuare avand in vedere ca masina nu are nr.nu are asigurare,nu are ITP.DIN 2008 iar eu nu pot sa o inscriu in circulatie,si nici factura de la leasing,multumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto andra68 andra68 Buna ziua, Nu stiu daca am intrat in sectiunea potrivita dar va rog sa ma sfatuti intr-o problema. Un prieten a achizitionat o masina SH si a incheiat ctr. ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)