avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept canonic romano-catolic: actele de dispozitie ale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept canonic romano-catolic: actele de dispozitie ale Arhiepiscopiei

Stiti, cumva, daca exista si, daca da, cum se numeste documentul care prevede atributiile, competentele Arhiepiscopiei (arhidiecezei) si, respectiv, ale arhiepiscopului mitropolit de rit romano-catolic? M-am uitat in HG 1218/2008, dar nu ma lamureste, iar cei de la arhidieceza nu sunt foarte cooperanti. Concret, ma intereseaza urmatorul aspect: daca exista vreun organ colegial in cadrul arhiepiscopiei sau superior care trebuie sa avizeze/aprobe vanzarea unui bun imobil de catre arhiepiscopie. Contractul a fost semnat de arhiepiscop. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sunt in procesul de infiintare a unui ong. Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Sunt in procesul de infiintare a unui ONG. In cadrul ONG-ului, eu ma voi ocupa de administrarea lui (sunt si presedinte), voi semnta ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Planul de paza mariussam mariussam urmez un curs de paza ,acolo am primit o tema de facut , si am o intrebare Cind se intocmeste planul de paza intrun singur exemplar ? :( [as ... (vezi toată discuția)