avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general caut munca la domiciliu!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

caut munca la domiciliu!

Ma numesc Natalia, si caut munca la domiciliu, am 26 ani am facut facultatea de stiinte economice la Galati cu bursa de stat si master de specializare in domeniul contabilitatii aici in Bucuresti unde m-am si casatorit.Am lucrat in acest domeniu in cadrul unei firme timp de 7 luni, acum stau acasa cu copilul meu de un an pentru ca nu am cu cine sa-l las sa plec la munk deoarece stau cu socrii ambii fiind bolnavi, din care cauza nu-i pot lasa cu copilul........sper sa ma inteleaga vreun angajator si sa-mi ofere un loc de munca, dar acasa:)
Ce stiu sa fac: contabilitate primara asta am facut timp de 7 luni la firma respectiva, nu dau nume, as putea sa traduc articole din limba rusa cunosc limba la fel de bine cum cunosc si limba romana pentru ca sunt moldoveanca din Republica Moldova dar am si cetatenie romana!
Astept oferte de la angajatori!
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:24, 23 Februarie 2011
Mult noroc!
Trimite mail la cabinete de traduceri, rusa se cauta...
buna
multumesc pentru sugestie
sunteti avocat de meserie?
levitza26 a scris:
sunteti avocat de meserie?

Nu stimata doamna , colegul @nego777 este contabil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatile romane refuza inregistrarea certificatului de nastere al copilului meu zendsd zendsd Buna ziua, Am rezidența permanentă in Cehia și vă solicit opinia dumneavoastră în calitate de avocat. Concret, autoritățile române refuză ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
Casatorie mary1905 mary1905 Buna am o intrbare: sint moldoveanca din R. Moldova si vreau sa ma casatoesc cu cetatean al Rominiei,cine stie ce acte si care e procedura de a depune ... (vezi toată discuția)