avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere reesalonare credit Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere reesalonare credit Prima casa

Am depus o cerere de reesalonare a creditului obtinut prin programul Prima Casa inca din august anul trecut. In septembrie am fost anuntata de banca de aprobarea reesalonarii. Dupa aceea mi s-a spus ca asteapta de la Fondul de garantare un raspuns. In decembrie mi s-a spus sa merg la banca sa -mi dau acordul si ca din luna februarie mi se aproba reesalonarea. A venit si luna februarie, dar reesalonarea nu. Astazi am fost anuntata de banca sa merg, din nou cu copii dupa fluturasii de salarii si ca se incearca , ca din luna martie sa am rata micsorata. Precizez ca atat eu cat si sotul suntem bugetari si ca am dorit sa ne micsoram rata pe o perioada de un an, platind numai dobanda. Intrebarea mea este: banca a actionat sau nu in folosul meu? Am vreo posibilitate de sanctionare a bancii in cazul in care s-a actionat in detrimentul meu?

Alte discuții în legătură

Dificultate in achitarea unui credit robitza78 robitza78 la multi ani am o intrebare am luat in urma cu 3 ani un credit la cec si acum din din pacate venitul meu s-a diminuat .intrebarea este daca exista vreo ... (vezi toată discuția)
Credit bancar maryana27 maryana27 Buna seara, In anul 2007 am facut un credit fara ipoteca la raiffeisen in valoare de 13000 de euro, in 2009 am depus cerere la banca pentru reesalonare rata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca functionar public functionar public Am un credit din 2008 la [editat]. Am trimis o adresa la sediul lor central prin care solicitam recalcularea ratelor pe motiv ca mi s-a diminuat salariul, dar ... (vezi toată discuția)