la multi ani am o intrebare am luat in urma cu 3 ani un credit la cec si acum din din pacate venitul meu s-a diminuat .intrebarea este daca exista vreo posibilitate sa platesc mai putin o perioada,sa zicem un an dupa care sa revin la normal. va multumesc
Cel mai bine mergeti la banca si vorbiti cu cei de la credite, eventual faceti o refinantare.
Si pentru ei cred ca e mai bine sa aiba un client bun platnic, decat sa umble dupa executari silite.
Se poate face reesalonarea ratelor pe baza adeverintei de venit pe care o prezentati bancii. Se diminueaza rata, creste dobanda, Insa acest lucru banuiesc ca il stiti deja.
se poate face reesalonare , dar in general bancile nu aproba reesalonari , cunosc cazuri concrete ale unor persoane care aveau 1.700 ron, acum au 800ron (dovedit cu adeverinta) si nu au primit reesalonare .
Oprire cont salariu
phenom73
am un credit de nevoi personale la bcr si am ramas in urma cu ratele(mentionez ca nu am uitat sa platesc doar ca in loc de 80 de euro am depus 50 nemaiavand ... (vezi toată discuția)