avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dificultate in achitarea unui credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dificultate in achitarea unui credit

la multi ani am o intrebare am luat in urma cu 3 ani un credit la cec si acum din din pacate venitul meu s-a diminuat .intrebarea este daca exista vreo posibilitate sa platesc mai putin o perioada,sa zicem un an dupa care sa revin la normal. va multumesc


Cel mai recent răspuns: cozmin30 , utilizator 11:34, 19 Ianuarie 2012
Cel mai bine mergeti la banca si vorbiti cu cei de la credite, eventual faceti o refinantare.
Si pentru ei cred ca e mai bine sa aiba un client bun platnic, decat sa umble dupa executari silite.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Se poate face reesalonarea ratelor pe baza adeverintei de venit pe care o prezentati bancii. Se diminueaza rata, creste dobanda, Insa acest lucru banuiesc ca il stiti deja.
se poate face reesalonare , dar in general bancile nu aproba reesalonari , cunosc cazuri concrete ale unor persoane care aveau 1.700 ron, acum au 800ron (dovedit cu adeverinta) si nu au primit reesalonare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare intre creanta impotriva statului si datorie la banca sorin nistor sorin nistor Buna ziua. am o intrebare (si cred ca nu sunt singurul). Actualmente sunt inca somer pina pe 15.06.2010. In cursul anului 2009 am cistigat in instanta un ... (vezi toată discuția)
Care ar fi solutia pentru micsorarea unei rate fiind salariat pe perioada determinata? nicupiciu nicupiciu Buna ziua! As dori o solutie in cazul micsorarii unei rate la un credit Banca ....Sunt salariat pe perioada determinata , 3 luni...De la 1 ianuarie 2013 tot ... (vezi toată discuția)
Oprire cont salariu phenom73 phenom73 am un credit de nevoi personale la bcr si am ramas in urma cu ratele(mentionez ca nu am uitat sa platesc doar ca in loc de 80 de euro am depus 50 nemaiavand ... (vezi toată discuția)