tatal meu are un act de donatie pe unteren de aprox.2000mp intravilan autentificat din 1945 de la tatal sau pe care l-a pierdut iar apoi l-a regasit acum vreo 2ani la arhiva .Problema e ca in acest timp (60ani)l-a ocupat o matusa a tatei care nu are nici un act si nici nu l-a inregistrat la primarie dar nu vrea sa-l elibereze .am facut noi demersurile pt a-l inregistra in rolul nostru am obtinut si semnaturile de la alti doi vecini s-a inregistrat cererea la primarie dar dupa o luna ne-au chiemat sa ne spuna ca nu se mai poate pt ca vecinii si-au retras semnaturile mentionez ca am atasat la cerere si copie dupa actul de donatie ,ce se mai poate face.......va multumesc
Daca terenul este intabulat in cartea funciara, procedati la intabularea lui pe numele tatalui D-vastra. Daca terenul este identificat in contractul de donatie si stiti ca acesta nu a intrat in CAP sau la stat, tatal D-voastra o poate actiona pe matusa in judecata cu o cerere in revendicare, folosind actul de donatie.
in acea zona nu a fost cap este zona de munte noi am facut masuratori am prezentat proiect cu vecinatati care corespund cu cele din actul de donatie alta problema e ca la masuratori a rezultat mai multi metrii decat in actul de donatie terenul fiind inchis