avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Forum nou: Sugereaza-ne un subiect de articol
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Forum nou: Sugereaza-ne un subiect de articol

Am creat un forum nou, care da posibilitea oricarui utilizator Avocatnet.ro sa ne sugereze un subiect de articol. Redactia Avocatnet.ro va analiza toate aceste propuneri si va investiga acele subiecte care prezinta interes pentru publicul larg.

Forumul se regaseste in categoria Discutii Diverse si poate fi accesat la aceasta pagina:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 21:13, 13 Mai 2008
Regimul juridic al contractului avocatului sakarizat in intewriorul profesiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie crearea unui noi forum 'pfa' v_florina v_florina Buna ziua, In cadrul subiectelor juridice, sugerez includerea unei categorii de genul \\\'PFA\\\'. Am observat ca toate discutiile pe aceasta tema sunt im (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Pls, nu-mi gasesc intrebarea paun rodica paun rodica nu-mi gasesc intrebarea si nu stiu unde sa caut si nici nu vreau s-o pun inca odata sa nu incalc regula forumului:-/ sorry sunt incepatoare... (vezi toată discuția)