avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 092+TVA rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 092+TVA rectificativa

Am depus declaratia 092 gresit. Trebuia sa mentionez ca data la care se schimba perioada fiscala de declarare a TVA lunar este 12.2010. Dintr-o eroare am mentionat 11.2010 iar declaratiile TVA depuse sunt pt lunile 10,11,12.Valorile din declaratiile TVA sunt corecte dar perioada fiscala utilizata pt depunerea declaratiilor de TVA este eronata.
Mai pot face ceva? Se poate depune rectificativa la TVA (trebuia depus trimestrial si lunar din 1.2011) si rectificativa la 092 ?

Va multumesc in avans pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:59, 21 Februarie 2011
Rectificativ la tva nu se poate face.Se face corectie la decontul de tva.In ce luna ati efectuat achizitia intracomunitara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva trimestrial, achizitie intracomunitara felisana felisana Am o firma de tranport marfa cu cifra de afaceri in jur de 40000 euro, care depune tva trimestrial. In data de 2 februarie a achizitionat o piesa din Germania ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva dupa inregistrare in roi teo.madalina teo.madalina M-am inregistrat in Roi cu data de 15.10.2010, urmand sa fac achizitii intracomunitare.Pana la aceasta data decontul de TVA l-am depus trimestrial, intrebarea ... (vezi toată discuția)