avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... vreau un model de delegatie pt. reprezentare in ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

vreau un model de delegatie pt. reprezentare in instanta

Buna Dimineata!Am o prietena care a terminat facultatea de drept si s-a angajat din feb la o soc ca si consilier juridic.Societatea a fost citata ca intimat-parte vatamata intr-un dosar cu furt calificat.Va rog sa imi spuneti cand se prezinta la proces ce trebuie sa aiba la ea?eu stiam ceva de un mandat pe care i-l da societatea sau ala trebuia trimis inainte la tribunal?nu stiu exact ce sa ii spun asa ca va rog pe voi sa ma lamuriti.Precizez ca ea nu este inscrisa in colegiu inca.Si daca aveti si un model de mandat,va rog frumos sa il postati
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2008
sergiulica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 26 Iunie 2008
Trebuie sa aibe delegatia emisa de catre societatea pe care o reprezinta.
Uite un model :
Antet societate

DELEGATIE

Prin prezenta, se imputerniceste domnul (a)............, avand functia de ........, sa reprezinte interesele societatii noastre la ......... (instanta) , in Dosarul nr. .../.......
Sus-numitul (a) este ,in drept , să formuleze şi să susţină apărările necesare, sa ridice exceptii procesuale si să pună
concluzii orale sau scrise în această cauză.
Director,
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
e bine sa vada dosarul inainte de termen: eventual sa faca o cerere de constituire parte civila in dosar si sa atasezeacte de la societate care sa deomonstreze prejudiciul. Daca e singura acolo, e bine sa isi cumpere urgent un ghid al juristului, acolo sunt multe modele de cereri si e util pentru inceput sa ai un ABC indrumator.
buna ziua!!! situatia mea este urmatoarea:firma tatalui meu are termen saptamana viitoare intr-un proces.eu trebuie sa il reprezint la acel termen si as vrea un model de delegatie.este f simplu ,datorita faptului ca eu tb doar sa prezint un inscris(o cerere de renuntare la judecata).va multumesc
Dl. (D-na) ........................................... avand functia de ...................................... este imputernicit(ã) de cãtre (autoritatea, institutia, persoana juridicã ........................... sa o reprezinte in dosarul nr. ______/_______ aflat pe rolul ..............................................., cu termen de judecata ......................, sã formuleze si sã sustinã apãrãrile necesare si sã punã concluzii orale sau scrise in aceastã cauzã.
De asemenea, sus-numita este imputernicita sa depuna cererea de renuntare la judecata formulata in temeiul art.246 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta AnnaM AnnaM De putin timp sunt angajata ca si consilier juridic (nu sunt inscrisa la ccj). Pentru prima data, trebuie sa reprezint societatea in instanta, deoarece, am ... (vezi toată discuția)
Cum poate reprezenta un consilier juridic o asociatie de locatari? marcyz marcyz Buna ziua. Un consilier juridic cum poate reprezenta o asociatie de locatari in instanta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Calitatea de reprezentant a consilierului juridic gabi_romanul gabi_romanul CUM DOVEDESTE CONSILIERUL JURIDIC AL UNEI SOCIETATI COMERCIALE CALITATEA DE REPREZENTANT AL SOCIETATII?CINE II EMITE IMPUTERNICIREA? (vezi toată discuția)