Societatea la care lucrez are un debitor care a fost radiat din registrul comertului anul trecut; intrucat debitul nu este mare, nu am atacat sentinta de dizolvare a societatii respective, insa avem nevoie de sentinta de radiere pentru a putea trece pe pierderi debitul din contabilitate.
Ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la procedura care trebuie urmata?
Solicit o copie de pe sentinta civila privind dizolvarea societatii? Care este taxa de timbru pentru aceasta operatiune?
In cererea catre tribunal, trec, "subscrisa, in calitate de creditoare a societatii ....." sau nu este nevoie sa mentionez calitatea sau motivul pentru care avem nevoie de sentinta?
Va rog, un model si ce taxe ar trebui sa platesc.
Trebuie sa aflati numarul de dosar si solicitati instantei rspective o copie de pe sentinta. Este nevoie ca in cerere sa treceti calitatea si motivul.
Model: Domnule Presedinte,
Subscrisa.............................................cu sediul in.........................CUI.........................reprezentata de..............................................in calitate de creditoare a SC........................................................cu sediul in....................(celelalte date de identificare a societatii), vo rog sa-mi eliberati o copie de pe Sentinta civila nr.......din........pronuntata in Dosarul nr......../..................
Taxa este de 2 lei si se plateste la Directia economica.
Multumesc, am gasit pe site-ul recomandat ca este mentionata o hotarare de dizolvare judiciara, insa nu am gasit si sentinta ....ma puteti ajuta cu mai multe amanunte, in ce sectiune as putea gasi sentinta?