avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa I de munca

Am iesit la pensie cu data de 1 august 2001 si am avut un stagiu de cotizare de 44 ani 1 luna si 9 zile, din care in conditii speciale(grupa I ) 28 de ani 9 luni si 23 de zile realizate la Combinatul Siderurgic Resita sectia otelarie inscrise pe cartea de munca. Va rog sa-mi spuneti cand voi beneficia de majorarea punctului de pensie pt grupa I,deoarece acum au beneficiat cei care au iesit la pensie pana la 1 aprilie 2001. iar eu am iesit la 1 august 2001.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Popescudvasile , utilizator 18:59, 21 Februarie 2011
Precizati stagiul complet de cotizare(nu cel total)din decizia de pensionare de la punctul(F).
Stagiul complet de cotizare de la punctul (F) este de 25 de ani si 0 luni
Beneficiaza de cresterea punctajelor anuale numai pensionari la care s-a aplicat stagiul complet de cotizare de 30 de ani,in cazul prezentat nu puteti beneficia de majorare deoarece,vi s-a luat in calcul stagiul de cotizare redus adica 25 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie CRISTIAN59 CRISTIAN59 Pot beneficia si eu de marirea de pensie conform articolului 169 cu 1 (nou adoptat) am lucrat 25 ani si 9 luni (grupa 1 si conditii speciale): Am iesit la ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie gr1 recalculat josefvernes josefvernes M-ar interesa cu cât se împarte suma punctelor obţinute la ieşirea la pensie, pentru perioadele lucrate ca pensionar,respectiv la adaugarea punctelor ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner paulicas paulicas sunt pensionar de mina,am iesit la pensie in 1990 cu un punctaj de 2,11919 dupa o vechime de 44 ani,5 luni,2 zile.vreau sa stiu daca o sa beneficiez de marirea ... (vezi toată discuția)