avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract casa de asigurari in cazul schizofreniei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract casa de asigurari in cazul schizofreniei

Buna ziua.
Fiul meu a ramas fara servici de curand. Sufera de schizofrenie din 2006, a mers cu ea pe picioare, iar acum trebuie sa-l internez in spital. Trebuie sa fac contract cu casa de asigurari ca sa-l pot interna in spital? Este luat in evidenta la spital, asigurarile le-a platit pe unde a lucrat iar acum la Casa de sanatate are de platit 590 lei pe ultimii 5 ani ca sa-l pot interna in spital. As vrea sa stiu daca asa este procedura? Nu mai stiu ce sa fac.
Multumesc din suflet pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 11:29, 22 Februarie 2011
Nu este incadrat in grad de handicap?
Mergeti si faceti-i dosar pentru incadrarea in grad de handicap, in functie de gravitate va beneficia si de insotitor sau indemnizatie de insotitor. Ca urmare a incadrarii intr-un grad de handicap, va fi asigurat, asigurarea o suporta statul, beneficiaza de asistenta medicala gratuita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor. simt nevoia sa ma descarc undeva căci nu știu ... Schizophren3060 Schizophren3060 Salutare tuturor. Simt nevoia sa ma descarc undeva căci nu știu ce sa fac în situația următoare. Din 2016 de când am renunțat la facultate am ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma puteȚi ajuta ,va rog cu urmatoarea situatie.mama ... LAURA 84 LAURA 84 Bună ziua! MA PUTEȚI AJUTA ,VA ROG CU URMATOAREA SITUATIE.Mama mea a fost internata la Spitalul de psihiatrie Jebel, Timiș. IN CADRUL SPITALULUI I-A FoST ... (vezi toată discuția)