avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abuz banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abuz banca

Buna seara,

In cadrul Programul Prima Casa 3, este normal ca banca (consilierul grand public) sa-ti solicite semnarea si autentificarea contractului de credit precum si constituire depozitului colaterasl INAINTE de a avea acordul Fondului de Garantare?
Mentionez faptul ca dosarul este deja in analiza la Fond.
In cazul in care Fondul iti respinge dosarul suma pierduta de solicitantul creditului este una frumusica (doar depozitul colateral il recuperezi)...evaluare, antecontract, declaratia notariala, constituie cheltuielile pe care ti le asumi. De ce sa semnezi/autentifici contractul de credit cu banca din moment ce nu ai garantia ca ti se va acorda creditul? Asta mi se pare un abuz...Dvs ce parere aveti?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Documente necesare cumparare casa NituC NituC Buna ziua , Eu si sotia ne-am hotarat sa ne cumparam o casa prin programul prima casa si am inteles ca pe langa avansul de 5 - 10 % pe care trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Op conditionat pentru stingerea datoriilor catre asociatia de proprietari? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sper sa adresez intrebarea in sectiunea potrivita. As dori sfatul dvs in urmatoarea situatie: Dorim sa achizitionam prin Prima Casa un apt ... (vezi toată discuția)