avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CASS DIVIDENDE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CASS DIVIDENDE

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu 2 probleme:
1- persoana fizica angajata la o firma primeste dividende pt care firma ii retine impozit. In afara de impozitul pe dividende mai trebuie sa plateasca si cas, cass?
2-persoana fizica (obtine doar acest venit din chirie) inchiriaza un singur imobil la o alta persoana fizica cu contract vizat de finante pt care plateste 16 % impozit la trimestru , mai trebuie sa plateasca si cas, cass?
Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Retinere impozit la sursa teodor-andrei teodor-andrei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in urmatoarea situatie mai este necesar sa fie oprit impozitul la sursa. PFA X primeste bani de la firma Y pentru ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si cass pe dividende andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua ziua, in cazul in care se doreste sa se repartizeze profitul prin dividende, se plateste si impozit de 16% si cass?in ce conditii firma tre sa ... (vezi toată discuția)
Srl fara angajati - ce taxe plateste asociatul unic? raduma raduma Vreau sa-mi deschid o firma (SRL). Nu am nevoie de angajati pt ca lucrez eu singur. 1. In cazul in care SRLul nu are angajati, doar 1 asociat unic (eu), ... (vezi toată discuția)