avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... account manager cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

account manager cor

Buna ziua,

Nu am gasit functia de account manager in Clasificarea ocupatiilor din Romania.
Ce functie asemanatoare, prevazuta si in cor, s-ar putea trece in contractul de munca ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ary_eduard , utilizator 16:43, 22 Februarie 2011
123307 Manager marketing (tarife, contracte, achizitii)
Multumesc pentru raspuns, dar fisa postului de la manager marketing este complet diferita de cea a unui account manager.
ary_eduard a scris:

Multumesc pentru raspuns, dar fisa postului de la manager marketing este complet diferita de cea a unui account manager.

Sa inteleg ca exista un post de manager marketing ocupat si in fisa lui nu sunt cuprinse si atributiile referitoare la clienti iar acum cautati sa incadrati un account manager pe alt post ? Nu ati dat detalii si v-am raspuns dupa cum am inteles !
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
gabriella1065, utilizator
Imi cer scuze,

In prezent este ocupata functia de manager marketing ocupata.
Dorim angajarea unui account manager (responsabil cu vanzarile precum si cu mentinerea si imbunatatirea relatiilor cu anumiti clienti) .
ary_eduard, utilizator
ary_eduard a scris:

Imi cer scuze,

In prezent este ocupata functia de manager marketing ocupata.
Dorim angajarea unui account manager (responsabil cu vanzarile precum si cu mentinerea si imbunatatirea relatiilor cu anumiti clienti) .

121018 Director vanzari

(Subgrupa majora 12, Grupa minora 121, Grupa de baza 1210)

Fisa de post pentru Account Manager (Manager de Client - tip special de Director Vanzari)
Fisa postului pentru Director Vanzari
Antecontract de vanzare-cumparare (bunuri mobile si imobile)
Contract de distributie exclusiva
Contract de distributie selectiva
Gasiti mai multe pe : "[ link extern ] !
gabriella1065, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta cm Elena Catalina Elena Catalina Sunt angajata la o firma privata de la inceputul anului, cu CM si am 670 lei net, in conditiile in care sunt licentiata si am functia de manager ( si aceste ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod cor in contractul de munca cerece cerece In contractul de munca am cod COR 121018 Director Vanzari. Fisa postului corespunde pozitiei de Global Sourcing Manager. Ce cod COR corespunde pozitiei din ... (vezi toată discuția)
Cod cor_director firma (srl) claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din ... (vezi toată discuția)