avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire de impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire de impozit

Sunt ranit in revolutia 1989.Am concesionat un teren la sat pentru constructia de locuinta (886mp)in 1999.Intrebarea mea este daca sunt scutit de plata impozitului si pe terenul ce constituie gradina din acest teren(aproximativ 600mp) MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: super_cara , utilizator 20:54, 22 Februarie 2011
Conf. Codului Fiscal -Impozite si taxe locale(cap.11, art284), revolutionarii sunt scutiti de la impozitul pe cladiri si terenul aferent acesteia, insa numai de la adresa de domiciliu, si un mijloc de transport. In situatia in care, detineti mai multe proprietati, sunteti scutit numai la proprietatea unde aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa dobandesc drepturi prevazute in legea 34/2004 ileanatudorache ileanatudorache Buna ziua, Sunt urmas al revolutiei din 89 si doresc sa intru in posesia unor drepturi stipulate in lege. Legea e mare si cu multe drepturi,insa numai usi in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sami008 sami008 as dori raspuns la o intrebare: mama mea e vaduva de veteran de razboi de circa 7 ani. pana acum nu a platit impozit pentru locuinta conf. dreptului acordat de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri kitty35 kitty35 Buna seara.Bunica mea este vaduva de veteran de razboi,are in proprietate o casa si un apartament.Va rog sa-mi spune-ti daca este scutita de plata impozitului ... (vezi toată discuția)