avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiectele noiembrie 2010 la exam pt av. stagiar - ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiectele noiembrie 2010 la exam pt av. stagiar - OEPA si Procedura penala

Mai stie cineva subiectele din noiembrie 2010 la exam pt av. stagiar - OEPA si Procedura penala, cu exactitate si punctajul/subiect ?
Eu le-am pierdut si imi amintesc ca la OEPA era contr asist jur cu 6 puncte
si la Proced penala - contestatia in anulare
Restul le-am radiat din memorie :D
Cel mai recent răspuns: Catalina Cibotariu , Avocat 16:29, 26 Februarie 2011
tot ce cauti vei gasi mai jos:

[ link extern ]
Merci, esti o scumpa.
Mi le ceruse o dna avocat sa faca poante pe tema examenului
cu placere!
glume s-au facut cu duiumul la examenul asta. Noi pe seama lor si ei pe seama noastra:)
Glume, hmm - cred ca mai mult au facut ei pe seama noastra - mie nu prea mi-a venit sa rad, nici cind am dat examenul si nici dupa din motivele stiute de amandoi.
Insa se pare ca totul e dupa asemanarea realitatii mioritice, asa ca presupun ca era de asteptat sa fie asa cum fost cu BB - de unde nu e, nu prea are rost nici sa ceri sau sa astepti
Eu sunt de parere ca daca treci prin asa ceva facand-o onorabil (indiferent de corectitudinea examenului) si apoi mai ai puterea sa faci si glume de necaz atunci totul e ok. Sunt prea multe lucruri care merg prost ca sa nu folosim umorul, altfel ar fi jale

Alte discuții în legătură

Literatura uitata, literatura cenzurata, literatura din sertar Radu Gabrian Radu Gabrian Cu respectul pe care trebuie sa il acordam unor inaintasi de ai nostri despre care nu cunoastem prea multe,cred eu ca nu trebuie sa ii uitam pe unii dintre ... (vezi toată discuția)
Candidati la concursul de admitere inm 2009 uniti-va!!! bdm_jus bdm_jus cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008 Roxana Roxana Roxana Roxana Buna seara. Am si eu o nelamurire. Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum? (vezi toată discuția)