avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiectele noiembrie 2010 la exam pt av. stagiar - ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiectele noiembrie 2010 la exam pt av. stagiar - OEPA si Procedura penala

Mai stie cineva subiectele din noiembrie 2010 la exam pt av. stagiar - OEPA si Procedura penala, cu exactitate si punctajul/subiect ?
Eu le-am pierdut si imi amintesc ca la OEPA era contr asist jur cu 6 puncte
si la Proced penala - contestatia in anulare
Restul le-am radiat din memorie :D
Cel mai recent răspuns: Catalina Cibotariu , Avocat 16:29, 26 Februarie 2011
Asa este - am incercat sa vad partea buna lucrurilor si desi nu sunt un idealist, totusi nu am putut sa nu raman cu un gust amar vazand cum s-a sustinut examenul si mai grav decat atat, cum s-a promovat de catre unele persoane, care acum se mai si lauda ca au copiat cu casti - caz cunoscut personal.
Nu am atributii de control, insa mi se pare foarte curios tabloul de rezultate in ansamblu - cei care au fost admisi sunt de regula in grupuri de cite 3-5 persoane - or fi multi dintre cei care au copiat cu casca si cei din jurul lor care au copiat de la ei, nu or fi ei ?:D
Eu am vazut personal in sala in care am fost repartizata cum se copia cu castile la greu. Pana la urma adevarul se va vedea dupa. Eu sunt multumita de mine ca am facut dupa capul meu si am luat pe propriile puteri.
Ai fost in amfiteatrul horror, aka A4 ? Cel cu 200 de indivizi?
In ala cred erau cel putin 4-5 in imediata mea apropiere + ciorchinele de pacalici din jurul lor care copiau/incercau sa copie dupa cei cu casti.
Mai pune la scoteala pe cei cu telefoane cu fisier text, cei cu fituici, coduri, carti chiar si trage linie...
eram atat de ingramaditi in amfiteatrul ala ca abia puteai si sa scrii fara sa inghiontesti pe cel de langa tine:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar 2011 ContSters120042 ContSters120042 Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou. Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru ... (vezi toată discuția)
Candidati la concursul de admitere inm 2009 uniti-va!!! bdm_jus bdm_jus cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008 Roxana Roxana Roxana Roxana Buna seara. Am si eu o nelamurire. Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum? (vezi toată discuția)