avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare

Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca exista vre-o sansa de a anula un contract de vanzare cumparare si deci de a recupera un apartament care a fost vandut in 1994 in urmatoarele conditii: "Subsemnatul.......vand apartament ... Imi rezerv uzufructul apartamentului pana la incetarea din viata dupa care cumparatorul va deveni deplin proprietar. Pretul vanzarii este de ..., bani pe care i-am primit de la cumparator inaintea autentificarii actului, cumparatorul este garantat impotriva oricaror evictiuni" . Apartamentul a fost dobandit in 1992, cand era vaduv. De fapt apartamentul a fost vandut fara a se primi vre-un ban, in ideea de a avea grija de batran, ceea ce nu s-a intamplat. Cel caruia i s-a vandut apartamentul este fiul unei femei cu care a a fost casatorit in acea perioada. Batranul traieste si este in grija cuiva cu care nu are grad de rudenie dar este mostenitor prin testament. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare uzufruct viager vasy2301sv vasy2301sv Buna seara,as dori sa ma ajutati in aceasta mare problema. ParintIi mei au dat fiului (mie) casa cu anexe,act vanzare-cumparare uzufruct ,parinti detin ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract vanzare cumparare cu uzufruct viager anamaria8130 anamaria8130 Am si eu o intrebare.am un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager intre mine si bunicul meu.in acest contract mai este trecut si sotia lui de a doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - testamente intre concubini Ramona rbd Ramona rbd Unchiul meu a stat în concubinaj 20 de ani cu o femei. Ei și-au făcut testament unul in favoarea celuilalt. Din păcate ea a decedat . În testament este ... (vezi toată discuția)