avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprindere individuala

Buna ziua.As dori sa aflu mai multe despre intreprinderea individuala,cat costa infiintarea ei,ce acte necesita,daca persoana care o deschide isi poate face si angajare,chiar daca este angajata la o alta societate si ce datorii catre stat presupune.Mentionez ca aceasta persoana este autorizata ANRE si ar fi bine de stiut daca este bine sa se declare platitoare de TVA de la inceput sau nu.Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
adrioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:47, 23 Februarie 2011
Detalii infiintare la aceasta adresa:
[ link extern ] "
Costuri aproximativ 200 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Doresc sa deschid un mic bar intr-o comuna,si v-as ruga sa ma ma sfatuiti in legatura cu aceasta firma, ce firma ar fi indicata sa fac,cam cat ar ... (vezi toată discuția)
Second hand cioteai cioteai As vrea sa stiu ce acte imi trebuie sa pot sa imi deschid un second hand la tara? Va multumesc Ioana Ciotea (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)