avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru in ture
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru in ture

Buna ziua,
As vrea sa-mi spuneti daca procedez corect cu repartizarea timpului de munca al angajatilor si daca mai trebuie sa acord ceva drepturi (sporuri.....) in plus pentr
- o parte dintre salariati vor lucra de la 01.03.2011 dupa urmatorul program: 12 ore munca/24 ore liber si 12 ore munca/48 ore liber;
- alti salariati vor lucra: 12h munca/36 ore liber;
Salariatilor li se vor plati orele suplimentare cu 100%, vor avea un spor de weekend de 5% si vor avea un spor pentru orele de noapte de 25%. Toate aceste vor fi mentionate in ROI, in fisele de post ale salariatilor si li se vor face acte aditionale la contractele de munca privind toate aceste aspecte.
Nu stiu daca mai trebuie sa acord si altceva. Ma refer in special la cei care vor lucra 12h munca/36 liber. Ei practic lucreaza o zi da o zi nu (nu au cele doua zile de repaus sambata si duminica asa cum prevede legea).
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
cameliaborangic, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal rocriss rocriss Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu stiu cum se procedeaza: O societate noua trebuie sa faca angajari. Oamenii vor lucra intr-un ... (vezi toată discuția)
Control itm suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)
Pontaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : salariat care are prog de munca de L-V cate 8 h, si mai face si ore suplimentare. In zilele de ... (vezi toată discuția)