In 1976 am lucrat timp de 8 luni la Fabrica de incaltaminte Antilopa Bucuresti.
Unde trebuie sa merg sa obtin o copie dupa decizia de incetare a contractului de munca. Pentru perioada lucrata nu mi s-a facut carte de munca. Fabrica s-a desfiintat.
Multumesc mult.
Solicitati o adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata , salariul incasat (net si brut) cat si faptul ca s-au achitat cotele de contributie pentru veniturile respective .Va fi cam problematic pt.ca nu este trecuta in carnetul de munca .Adeverinta o depuneti la casa de pensii ,iar daca primiti decizie de respingere , atacati in instanta si dovediti cu alte acte si martori .
Unde ? Fabrica s-a desfiintat. Mi-a spus cineva ca trebuie sa merg la Arhivele Nationale, dar sunt mai multe in Bucuresti si nu stiu la care. Stiti dv.
Daca firma s-a desfiintat atunci va puteti adresa Arhivelor Nationale pentru a va elibera o adeverinta pentru acea perioada.
Datele de contact sunt :
Biroul Relaţii cu Publicul (pentru eliberarea de acte privind drepturi ale cetăţenilor români şi străini)
Calea Văcăreşti, nr. 470 sector 4, Bucureşti
Tel. direct: 021/313 92 95
Tel. prin centrală: 021/303 70 80, la interior 10379, 10337
E-mail: cereri.an@mai.gov.ro
Program: Luni, Marţi, Miercuri şi Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30
Carte de munca
Manucci
Eu si sotia mea am fost angajati ai firmei IPPA Bucuresti (b-dul Magheru) pina la sfirsitul anului 1989. La plearea noastra, cartile de munca au ramas la ... (vezi toată discuția)