avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia complementara a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia complementara a copilului

am inteles ca se refac actele pentru alocatiile complemantare ale copiilor ,cea de 50 lei,care a fost retrasa .Care sunt conditiile de incadrare ,cu privire la venituri ,ma intereseaza indeosebi pentru mediul rural.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:26, 23 Februarie 2011
Familia este compusa din parinti si copii.
Parintii sa nu posede bunuri, masina, teren, stupi, etc
sa nu depasit 370/membru de familie
si cam atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Am dreptul sa primesc alocatie de sprijin a familiei conform legii nr. 277/2010? BejanVasile BejanVasile Ma nunesc Bejan Vasile ,sunt din Virlezi-Galati si dupa ce am depus dosarul+cererea la primarie conform Legii277/2010 am fost anuntat verbal precum ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara s-a taiat? nitoi viorel nitoi viorel Buna ziua.Sunt din Gorj.Ieri cand a aduc postasul alocatia ptr. copii a zis ca cea complementara s-a taiat si nimeni nu o mai iaX-(.Cum in lege se spune ... (vezi toată discuția)