avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributiile sociale din alte venituri decat cele ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributiile sociale din alte venituri decat cele salariale

sunt salariat si part time reprezentanta a unei sc cu un sistem mlm,de unde incasam pana acum un bonus pentru retea la care se retinea doar impozitul de 16%.Cu noile reglementari referitoare la plata contributiilor sociale si somaj am fost informata ca nu mai pot beneficia de acel bonus decat daca ma constitui persoana juridica .As dori sa stiu daca exista si alta forma legala prin care se poate ca sc sa faca plati catre persoane fizice (poate prin contract de comision,sau contracte civile)si care ar fi forma legala de declarare si plata a contributiilor?

Alte discuții în legătură

Modalitatea legala de colaborare si plata in sistem mlm hunedoreanul hunedoreanul Buna ziua tuturor, Doresc sa aflu care este modalitatea legala de colaborare si plata a uni colaborator in sistem MLM. Unele companii care au un astfel de ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc contr. sociale pt . if-uri cotmro cotmro Sint angajata cu contract pe per. nedeterminata , firma imi plateste toate taxele si contributiile aferente salariului. IN PLUS : Am un IF pentru incasarea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati RADIOANA RADIOANA MA NUMESC RAD IOANA, AM INTRAT INTR-UN SISTEM MLM SI ACUM IAU BONUS DE LA PERSOANELE INSCRISE DE MINE! ACEST BONUS IL PRIMESC PRIN MANDAT POSTAL! VREAU SA ... (vezi toată discuția)