avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se platesc contr. sociale pt . IF-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se platesc contr. sociale pt . IF-uri

Sint angajata cu contract pe per. nedeterminata , firma imi plateste toate taxele si contributiile aferente salariului. IN PLUS :
Am un IF pentru incasarea bonusului de la o firma de MLM .
Pina in sept. 2010 inclusiv , am depus declaratii la pesii si somaj si am platit contributiile .
Cind am vrut sa depun declaratia pe oct , nu mi-a mai primit-o din cauza ca au zis ca platitorul de venit trebuie sa retina constributiile sociale ...ba mai mult mi-au sugerat ca in cazul meu , fiind si angajata , nici nu ar mai trebui sa platesc contributiile , pt. ca deja am contracte cu casa se pensii si somaj
.
M-am adresat platitorului de venit si mi-a spus ca ei nu retin contributiile , ci trebuie sa mi le platesc singura .#-o

din aceasta dilema nu pot iesi ...
Va rog sa ma ajutati !!!

Alte discuții în legătură

Contributiile sociale din alte venituri decat cele salariale cicinic cicinic sunt salariat si part time reprezentanta a unei sc cu un sistem mlm,de unde incasam pana acum un bonus pentru retea la care se retinea doar impozitul de 16%.Cu ... (vezi toată discuția)
Plata cas nelu_nedi nelu_nedi am si eu nevoie de o lamurire... Am o firma cu 2 angajati ,unul dintre ei mi-a adus luna aceasta concediu medical cod 08 eu ca firma trebui s-ai platesc ... (vezi toată discuția)
Asiguari de sanatae paulghita paulghita Am lucrat din iunie 1985 pina in sept 2007 inclusiv fara o zi incetare.Din 1 oct 2007 mi s-a spus ca nu beneficiez de somaj, dupa 6 luni si-au dat seama ca ... (vezi toată discuția)