Sint angajata cu contract pe per. nedeterminata , firma imi plateste toate taxele si contributiile aferente salariului. IN PLUS :
Am un IF pentru incasarea bonusului de la o firma de MLM .
Pina in sept. 2010 inclusiv , am depus declaratii la pesii si somaj si am platit contributiile .
Cind am vrut sa depun declaratia pe oct , nu mi-a mai primit-o din cauza ca au zis ca platitorul de venit trebuie sa retina constributiile sociale ...ba mai mult mi-au sugerat ca in cazul meu , fiind si angajata , nici nu ar mai trebui sa platesc contributiile , pt. ca deja am contracte cu casa se pensii si somaj
.
M-am adresat platitorului de venit si mi-a spus ca ei nu retin contributiile , ci trebuie sa mi le platesc singura .#-o
din aceasta dilema nu pot iesi ...
Va rog sa ma ajutati !!!
Plata cas
nelu_nedi
am si eu nevoie de o lamurire...
Am o firma cu 2 angajati ,unul dintre ei mi-a adus luna aceasta concediu medical
cod 08 eu ca firma trebui s-ai platesc ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.