avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... facultate pentru asistenti medicali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

facultate pentru asistenti medicali

sunt asistent principal radiolog la un spitalșam absolvit scoala postliceeala sanitara,profil generalist am dat un examen de confirmare pe radiologie,si apoi principalul tot pe radiologie..daca fac facultatea cu studii superioare pentru asistenti medicali generalisti,imi va fi luata in considerare ca o calificare superioara,putand sa lucrez in continuare pe radiologie?

Alte discuții în legătură

Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)