avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112 medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112 medical

Am un concediu medical cod 08 luna intreaga si am si o suma pe care i-am dat-o respectivei in ianuarie. Daca trec venitul respectiv imi da eroare pt ca am zile 0 lucrate. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 13:44, 4 Martie 2011
Ce inseamna "o suma pe care i-ati dat-o respectivei in ianuarie"?Concediul medical cod 08 se suporta integral din FNUASS,fiind toata luna in concediu medical cu acest cod ,salariata nu are ziel lucrate,implicit nu are nici salar.
am compensat diferenta aia de 15% medical si tarifar. Dar o salariata poate fi toata luna in medical si eu in acea luna sa-i dau un bonus ceva. Daca trec suma respectiva, cum completez declaratia pt ca imi da erori: zile nelucrate in luna-> contributie somaj >0 si venit zile normale >0 si Zile <0
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Vioreld, utilizator
Daca are concediu medical toata luna (contract suspendat) nu se retine contributia la somaj.
Pana acum, daca un salariat pleca cu 01 ale lunii, in declaratia la sanatate se trecea ca data plecare ultima zi din luna anterioara. Acum in D112 cum trecem?
Buna ziua,
As avea si eu o problema si poate sunteti in tema: concediile medicale trebuiesc duse la casa de sanatate?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Eroare d 112 patrician patrician Buna ziua, Va rog mult de tot....sunt pentru prima data pus in fata faptului de a completa D112 ...sectiunea B / Concedii medicale. Caz concret : Un angajat ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)
Neclaritate declaratia de somaj rodia rodia Am un salariat care are toata luna aprilie concediu medical(initial+in continuare). Pentru zilele suportate de societate i-am calculat ca i se retine ... (vezi toată discuția)