avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma de consultanta juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma de consultanta juridica

Vreau sa-mi faca o firma de consultanta juridica, imi pute-ti spune pasii care trebuie sa-i urmez si cam ce suma estimativ mi-ar trebui sa-mi pot deschide acesta firma.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:27, 24 Februarie 2011
Nicio sansa. Uitati-va pe acest site:[ link extern ]
dupa decizia ICCJ Reg Com nu mai inregistreaza astfel de firme.
consultanta juridica se poate oferi fie ca si consilier juridic fie sub formele de exercitare ale profesiei prevazute de legea 51/1995.
sunt consilier juridic, dar vreau sa infintez o firma in care sa angajez avocati pentru reprezentare in justitie, consultanta, etc...vreau sa ofer un pachet juridic complet firmelor si nu vreau sa o fac eu, vreau sa angajezi 5-10 avocati, vreau o afacere daca ma intelege-ti.
revin cu intrebarea atunci....firme gen grosu&asociatii cum pot function .?..din cate stiu acel avocat, atr angajat mai multi avocati , el coordonand activitatea..si exemple de acestea sunt multe
Pai nu este mai simplu sa contactati cativa dintre cei 5-10 avocati vizati si sa va ofere o consultanta in virtutea unei viitoare colaborari?

Alte discuții în legătură

Decizia Îccj (complet ril) nr. 15/2015 ContSters46578 ContSters46578 Prin Decizia nr. 15/2015, ÎCCJ (Complet RIL) a admis recursul în interesul legii și a constatat că \"fapta unei persoane care exercită activități ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati comerciale ddmn ddmn buna ziua, vreau sa infiintez o firma care va avea a obiect de activitate " infiintare firme " , dar nu stiu ce acte imi sunt necesare pentru a prezenta ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)