avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ref. inscrieri in AEGRM
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ref. inscrieri in AEGRM

Am mare nevoie de ajutorul celor care au inscris asa ceva in arhiva. In AEGRM se pot inscrie facturi si contractele in baza carora se facturează???? daca ati facut o asemenea inregistrare, as aprecia orice informatie legata de acest aspect.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: adita74 , utilizator 23:35, 24 Februarie 2011
in AEGM se inscriu doar garanţiile reale şi sarcinile constituite pe bunuri mobile, in baza legii 99 / 1999.
cineva imi spusese ca se pot inscrie si facturi, si contractele in baza carora au fost emise. stie cineva de aceasta practica? cu multumiri pentru orice informatie legata de subiect
Cititi Legea 99/1999 si va lamuriti.
tocmai ca am citit-o am nelamuriri :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Creanta garantata imi poate spune cineva ce inseamnă in conditiile legii 64/95 o creantă garantata? (vezi toată discuția)
Procedura inscriere in aegrm onuttza onuttza Obiectul de activitate al societatii mele este comercializare de scule,echipamente si utilaje de constructii. Pentru vanzarile mai mari de 5000euro am vrea sa ... (vezi toată discuția)