avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto -masina adusa in 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto -masina adusa in 2010

in luna decembrie 2010 , am cumparat o masina adusa din Austria, Este un MERCEDES an fabricatie 1996 pe motorina cu capacitate cil 2200 cm.
Acum in 2011 taxa este de 3300 euro, cea ce mi se pare enorm. Pot sa fac ceva
adica sa nu platesc ac taxa sau ce alternative as avea ??!!!
locuiesc in Cugir jud. Alba.
Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: KelemenSzabi , utilizator 23:24, 23 Februarie 2011
Da......puteti formula o cerere catre prefectura alba prin care cereti inmatricularea autoturismului fara taxa.....iar raspunsul prefecturii trebuie atacat in instanta!
Ar fii bine sa luati legatura cu un avocat....sa va rezolve cazul.

Cu respect Kelemen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei pacaliciosu pacaliciosu Va salut ! Avand in vedere ca taxa de inmatriculare a masinilor in Romania este ilegala si aberanta, caut un avocat dispus sa ma ajute in actionarea statului ... (vezi toată discuția)