avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

invatamant

Buna ziua,
Lucrez in invatamant si voi intra din august in concediul pentru cresterea copilului. In timpul CCC pot participa la sesiunile de pretransfer/transfer din invatamant; ma pot transfera de la o scoala la alta?
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
cris1agi, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:56, 28 Februarie 2011
Adica anul viitor? Sesiunea de pretransferare este in aprilie-mai, deci inainte de a intra in CCC.
Da, in sesiune de pretransfer/transfer de anul viitor (in care voi fi in CCC).
Contractul de munca este suspendat, deci n-ati putea. Totusi, de ce nu faceti anul acesta pretransferul (sau incercati un schimb, cel putin eu cred ca vizati un post prin pensionarea actualului titular), mai ales ca nu se stie ce va mai fi la anul?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post de titular în învãþãmânt asicran asicran Dacă sunt prof. înv. primar titular la o şcoală din mediul urban din provincie ,vechime 25 ani, grad didactic I, media 10 şi doresc să mă stabilesc în ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate titulari ralucatatiana ralucatatiana Buna seara! 1.Care este diferenta dintre restrangerea de activitate totala si cea partiala? 2. daca unui titular in trei scoli i se desfiinteaza o scoala si ... (vezi toată discuția)