avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general se primeste somaj?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

se primeste somaj?

buna ziua,
Cazul: o doamna de 52 ani a primit pensie de boala (gr 2) in perioada 02.2007- 02.2011 . La reevaluare s-a hotarat ca doamna este apta de munca.
Intrebare 1 : isi poate depune acum dosarul pt a primi somaj? Are pe cartea de munca un an incheiat inainte de a se pensiona.
2 . Daca da, de unde poate lua adeverinta sa faca plata contributiei la somaj daca firma la care a lucrat ultima data nu mai exista?
Multumesc.
Mihai

Imi cer scuze nu cred ca am selectat corect subforumul, dar va rog totusi sa-mi raspundeti daca se poate.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
mihaibm, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaibm , utilizator 09:32, 25 Februarie 2011
din pacate nu se poate sa primeasca somaj
Multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre acte pensie mihaimares59 mihaimares59 Ce acte trebuie sa-mi dea actuala firma unde lucrez ptr a depune la dosarul de pensie (vezi toată discuția)
Pensionare dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Referitor la faptul ca Legea pensiilor 263 , a fost modificata in 2014 , as dori sa-mi raspundeti la problema pe care eu o sa vo expun. - Am ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? tgf tgf va rog pute-ti sa-mi spuneti daca am dreptul la pensionare? nascut 18.12.1954 am vechimea urmatoare: incadrat 08.03.1974 incetat 08.06.1974 incadrat ... (vezi toată discuția)