buna ziua,
Cazul: o doamna de 52 ani a primit pensie de boala (gr 2) in perioada 02.2007- 02.2011 . La reevaluare s-a hotarat ca doamna este apta de munca.
Intrebare 1 : isi poate depune acum dosarul pt a primi somaj? Are pe cartea de munca un an incheiat inainte de a se pensiona.
2 . Daca da, de unde poate lua adeverinta sa faca plata contributiei la somaj daca firma la care a lucrat ultima data nu mai exista?
Multumesc.
Mihai
Imi cer scuze nu cred ca am selectat corect subforumul, dar va rog totusi sa-mi raspundeti daca se poate.
Pensionare
dodorel62
Buna ziua . Referitor la faptul ca Legea pensiilor 263 , a fost modificata in 2014 , as dori sa-mi raspundeti la problema pe care eu o sa vo expun.
- Am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.