avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nr cont, cui, cif, pt impozit salariu 16% asociatie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nr cont, cui, cif, pt impozit salariu 16% asociatie proprietari

Va salut ! Tatal meu este administratorul unui bloc. Trebuie platit acest impozit pe salarii de 16% si mi s-a spus la banca la BRD ca trebuie sa intru pe site-ul Ministerului de Finainte si de acolo sa iau: unde se vireaza imp salarial 16%, nr cont , cui si cif, plus un model de declaratie parca 100 sau 101 ceva de genul. Site-ul vad ca nu merge, incerc de dimineata si nimic. Stie cineva, va rog frumos, sa imi zica si mie aceste date ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: TENEA , utilizator 08:08, 25 Februarie 2011
Buna dimineata!
Pentru rezolvare poti proceda astfel:
- cauti pe Google www.anaf.ro, selectezi de acolo programe utile. In imaginea aparuta vei gasi si iconita cu ordine de plata/foi de varsamant. Clik pe aceasta si apare ultima actualizare pentru op/fv si descarca.
- cauti apoi obligatii declarative asociatie de proprietari 2011
Vei gasi acolo despre asociatiile de proprietari documentarea necesara.
Daca vrei sa descari direct declaratia 100, poti intra pe www.cabinetexpert.ro/instructiuni_completare_declaratia_100. O descarci si ai si indrumarea necesara.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri iban sector 3 buligaramona buligaramona as dori sa aflu coduri le iban pt. platile cattre bugetulgeneral consolidat .....si codurile de indentificare fiscala (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre angajatii unei asociatii de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Urmeaza sa fiu administrator cu Contract Individual de Munca al unei asociatii de proprietari. Sunt inregistrata in Revisal, ANAF. 1.Ce formulare trebuie ... (vezi toată discuția)