Va salut ! Tatal meu este administratorul unui bloc. Trebuie platit acest impozit pe salarii de 16% si mi s-a spus la banca la BRD ca trebuie sa intru pe site-ul Ministerului de Finainte si de acolo sa iau: unde se vireaza imp salarial 16%, nr cont , cui si cif, plus un model de declaratie parca 100 sau 101 ceva de genul. Site-ul vad ca nu merge, incerc de dimineata si nimic. Stie cineva, va rog frumos, sa imi zica si mie aceste date ? Multumesc anticipat.
Buna dimineata!
Pentru rezolvare poti proceda astfel:
- cauti pe Google www.anaf.ro, selectezi de acolo programe utile. In imaginea aparuta vei gasi si iconita cu ordine de plata/foi de varsamant. Clik pe aceasta si apare ultima actualizare pentru op/fv si descarca.
- cauti apoi obligatii declarative asociatie de proprietari 2011
Vei gasi acolo despre asociatiile de proprietari documentarea necesara.
Daca vrei sa descari direct declaratia 100, poti intra pe www.cabinetexpert.ro/instructiuni_completare_declaratia_100. O descarci si ai si indrumarea necesara.
O zi buna!
Taxe salarii
elascurtu
Buna:)
As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)