avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comision intre un SRL si o pers fizica ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comision intre un SRL si o pers fizica neautorizata

Buna ziua,

Tinand cont ca tot s-au modificat legile in ultimul timp, as dori sa stiu care sunt formele de colaborare dintre un SRL si o persoana fizica neautorizata?
Din cate am inteles este inca permis contractul de comision. In ce conditii se poate incheia acest contract? Care sunt taxele ce se aplica? se retine 10% la sursa si atat? sau se merge pe 16%? se mai plateste CAS? Se declara lunar sau ar putea sa se incheie pe o perioada nedeterminata? Am vazut pe forum unele discutii in care se preciza ca nr max de ore ar putea fi de 42. Va rog sa-mi furnizati mai multe informatii cu privire la acest subiect.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Colaborare intre un srl si o pers fizica neautorizata acheinic acheinic Buna ziua, Tinand cont ca tot s-au modificat legile in ultimul timp, as dori sa stiu care sunt formele de colaborare dintre un SRL si o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau contract de comision srl/pf Invictus Invictus Salutare tuturor. Am si eu o mica nelamurire: se poate utiliza de catre un SRL o conventie civila sau un contract de comision, prin care respectivul SRL se ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana fizica de catre asociatie hervel hervel buna ziua puteti sa imi spuneti,va rog,sub ce forma(tinand cont de noul cod al muncii) o asociatie de propietari poate angaja o persoana fizica ... (vezi toată discuția)