dora2001 a scris:
...am implinit 59 ani pe 17 .02.2011 si pe data de 22.02 ac. am primit Dispoz.de pensionare ,ca incepand cu data de 01.03.ac..sunt in pensie...
Vreti sa spuneti, probabil, ca vi s-a comunicat un act administrativ din care rezulta ca raporturile de serviciu au incetat de drept intrucat ati indeplinit conditiile pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta.
dora2001 a scris:
adevarul ca nu ma asteptam inca la asa ceva..credeam ca voi fi anuntata inainte..am o munca destul de bogata si diversificata..nu am inlocuitor , muncesc in administratia locala (f-ct.public)vechimea in munca e de 39 ani si 4 luni.....
Doamna, ce sa fiti anuntata, care sunt prevederile legale? :"> In Romania legea se prezuma a fi cunoscuta.
dora2001 a scris:
ce se poate face in aceasta situatie...exista un temei legal care sa-mi permita sa mai muncesc cateva luni macar, sa pregatesc pe cineva caruia sa-i predau munca ?
Nu exista.
dora2001 a scris:
in dispozitie sunt invocate art.97 lit a,art 98 alin1,lit d,alin 2 din L.188/1999 republ.si actualiz.,etc..
Sunt invocate corect. O prevedere aproximativ similara cu art. 98, alin. (1), lit. d) exista in Legea nr. 188/1999 inca din 2006.