avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită eroare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

eroare judecatoreasca

Buna ziua.Sant primarul unei comune,am avut un proces-somatie de plata,am pierdut initial si din eroare s-a consemnat penalizari de 1% pe zi din eroare in loc de 0,1% pe zi.Am facut cerere in anulare si pentru ca a uitat consilierul juridic sa o timbreze,a ramas definitiva,cu1%penalizari pe zi.Au trecut mai bine de 3 luni de atunci si n-am facut cerere de revizuire si acum creditorul are incuvintare de executare silita.Se mai poate face ceva?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:44, 24 Februarie 2011
Faceti o cerere de indreptare eroare materiala.
Dar nu am iesit din termen?
Puteti formula contestatie la executare si sa invocati aparari de fond pe calea contestatiei. Lecturati cu atentie O.G. 5/2001 si dispozitiile codului de procedura civila , art 399 si urm. Atentie si la termene.
Succes
din ce relatati rezulta ca este o eroare materiala a instantei. vedeti daca mai sunteti in termen pt a promova o contestatie in anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)
Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita redactata gresit nordsat nordsat Buna ziua, Ca urmare a neachitarii ratelor la un credit de nevoi personale in euro, am ajuns in situatia de executare silita atat eu cat si sotia mea care ... (vezi toată discuția)