avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie ANL

Cum se recalculeaza chiria pentru locuintele ANL la expirarea perioadei de 5ani? Eu am doar 34 de mp. suprafata utila si 35 de mp terasa in care sufla vantul. La recalculare am ajuns sa platesc si suprafata de 35 mp terasa ca suparafata utila si sa am o chirie mai mare decat cei cu apartament cu 2 camere si aproximativ aceeasi suprafata dar utila.

Alte discuții în legătură

Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)
Suprafata de teren aferent doiarul doiarul Buna seara, am si eu o nelamurire, cu toate ca am cautat pe forum nu am gasit un raspuns concret; in cadastrul apartamentului dintr-un bloc vechi 80\', ... (vezi toată discuția)
Suprafata terasa- cota parte? adamar adamar Suntem 4 ap la et3 mansardat , 2 din ele au terasa de 50 mp, al3lea are 34mp.si al4lea are 70 mp... Aceste suprafete ale teraselor, la ch de ... (vezi toată discuția)