Buna seara ,
Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA
As vrea sa infiintez un magazin virtual pentru comert cu componente calculator.
Am urmatoarele intrebari :
-daca nu e trecut ca obiect principal de activitate ce este de facut atata timp cat am schimbat noile Caenuri
-daca este trecut ca obiect secundar de activitate ce ar trebui sa mai am in regula ca sa demarez actiivitatea
Cu multumiri ,
Daca aveti acest obiect de activitate trecut in actul constitutiv nu va ramane decat sa mergeti la Registrul Com si sa dati declaratia pe proprie raspundere cum ca indepliniti cond legale pt desfasurarea acestei activitati intr-un anumit loc (la sediul social, la un punct de lucru existent sau la un alt sediu secundar).
Multumesc pentru raspuns
magazin virtual oare corespunde noului caen la 4791-comert cu amanuntul prin case de comenzi sau prin internet
sau vechiului caen la 5261-comert cu amanuntul prin corespondenta( care il am in statut si care cred ca e gata sa l ridic de la Reg Comertului )
Studio
miar
Buna seara,
Doresc sa deschid un studiou de videochat,am o firma cu codul caen 4791(Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)