Revin, cu aceeasi problema... neplata facturii Connex. Deci, acum 2 ani nu am platit o factura de 1.5000.000 lei. Acum 2 luni mi-a venit somatie sa platesc factura + penalizari de cca 10 milioane. (In contract scrie ca se percep 1% penalizari pt. fiecare zi de intarziere). Am vrut sa platesc esalonat suma, la propunerea lor, dar ratele au fost prea mari. Acum 2 saptamani mi-au trimis o somatie ca ma vor da in judecata in 30 de zile. Ce-i de facut? Mie teama, nu vreau sa ajung prin tribunale.
Plateste deocamdata doar contravaloarea serviciilor Connex prin virament bancar, fara penalitati. Apoi le trimiti o copie de pe OP cu o adresa de inaintare in care le spui ca penalitatile sunt exagerate si consideri clauza abuziva ...rugandu-i sa diminueze penalitatile pana la nivelul celor percepute de stat pentru intarzierea la plata ... adica 0,06% pe zi de intarziere.
Este bine ca in OP sa scrii ce anume platesti suficient de detaliat incat sa inteleaga. Adica "contravaloarea serviciilor de telefonie mobila pentru lunile ......." Nu uita codul de client Connex ... il gasesti inscris pe facturile emise.
ASA o sa fac, dar nu este prea tarziu acum sa le cer o recalculare a penalit. din moment ce peste cateva zile ma vor chema in judecata?
Sa-i sun, sa le trimit un mail?
plateste bre ! vinde-ti casa . lasa iei tu alta . ia uite din cauza lu cine era reteaua ocupata aseara ...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Clauza contract
vulturu39
Daca un contract de termoficare prevede ca dupa 15 zile de la instiintarea debitului se calculeaza penalitati si instiintarea nu a avut loc niciodata pe durata ... (vezi toată discuția)