Buna ziua.
As dori sa stiu daca mai exista si alte documente care sa ateste pregatirea profesionala inafara de :
- diploma;
- certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant;
- certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata in conditiile legii in vigoare la data eliberarii acestuia;
certificatul de competenta profesionala;
- atestatul de recunoastere si/sau echivalare pentru persoanele fizice care au dobandit calificarea in strainatate;
- atestatul de recunoastere a calificarii dobandite in strainatate, in afara sistemului de invatamant;
Vreau sa-mi infiintez un PFA, sa lucrez in programare web insa nu am nici o pregatire in acest domeniu si nici nu pot face vre-un curs pentru ca din pacate nu am terminat liceul #-o .
Am inteles ca se poate elibera de catre o firma care lucreaza in acelasi domeniu o hartie precum ca ai facut practica la ei, hartie pe baza careia se poate infiinta un PFA.
Stie cineva cum se poate elibera o astfel de hartie? Cum arata ? A mai infiintat cineva un PFA pe baza acestei hartii ?
Infiintare pfa
borsh07
In cazul unuei afaceri sub forma unui stand de sucuri naturale, ca si PFA, ce act doveditor privind calificarea am nevoie ? e mai recomandat PFA , II sau IF? (vezi toată discuția)